vikingelandsbyen-fotograf-kim-mattha-i-leland-69
okologi_albertslund
INGEN SKAL STÅ ALENE MED EN FØDSELSDEPRESSION ❤️
For mange er det at vente sig og få børn forbundet med forventninger om glæde og lykkefølelse. Men for nogle forældre kan det udvikle sig til en depressiv tilstand. Det kaldes en fødselsdepression og rammer både mænd og kvinder. 

I Danmark udvikler ca. 11 % mødre og ca. 7-8 % fædre en fødselsdepression. 

Men der er hjælp at hente – ingen skal nemlig stå alene med en fødselsdepression. 

Læs mere på www.sst.dk/da/Foedselsdepression
ALBERTSLUND INDEFRA
Er du nysgerrig på, hvem det egentlig er, der arbejder i kommunen? I Albertslund Indefra kan du møde en masse af de mennesker, der sørger for at hverdagen spiller for os alle sammen. Kom med på besøg rundt omkring på de forskellige arbejdspladser, når vi tager på tur rundt i Albertslund. 
 
I denne udgave skal vi besøge Albertslund Forsyning, som kunne fejre 60 års jubilæum i mandag den 1. april. Her Malik Basoda er driftsleder. Malik har blandt andet være en del af udrulningen af fjernvarme, shunts og den omfattende renovering af ledningsnettet i Albertslund. Hør mere om, hvordan det bidrager til den grønne dagsorden i kommunen og hvorfor Malik god kan lide at arbejde i Albertslund Forsyning i videoen her. 

Og så inviterer Malik til en helt særlig festdag - Du kan nemlig komme til åbent hus hos Forsyningen på lørdag den 6. april kl. 12-15 med rundvisning, oplæg om værkets historie og jubilæumskage. 

Kom med indenfor i Albertslund Kommune!

Nordmarks Alle 1
2620 Albertslund

Scroll to Top