Skip to the content

Seniorboliger Albertslund

Seniorboliger

Kommunalbestyrelsen har vedtaget en plan for udvikling af seniorboliger i Albertslund. Det betyder, at der indenfor de næste tre år bliver bygget op mod 200 seniorboliger og seniorbofællesskaber i Albertslund. Der bliver både almene og private boliger. Læs mere om projekterne.

AIF Senioridræt

AIF Senioridræt

AIF senioridræt har et stort udbud af aktiviteter for seniorer i alle aldre over 60.

Biblioteket

Albertslund Bibliotek tilbyder mange spændende foredrag, og så selvfølgelig borgerservice og hjælp til digital service.

Birkelundgaard

Kulturhuset Birkelundgaard har mange spændende events af topkvalitet, som live musik, grill og udendørs opera.

Ældrerådet i Albertslund

Adgangsforhold, demens og ensomhed. Der er intet der er ældrerådet uvedkommende. Ældrerådet holder månedlige møder om spørgsmål, der har betydning for borgere over 60 år. De har høringsret over for Albertslund kommunalbestyrelse, og kan af egen drift tage sager op over for kommunalbestyrelsen.

Midt i naturen

Over 60% af Albertslund er dækket af skov og grønne områder. Det giver rige muligheder for oplevelser i det fri.

Kor i byen

Albertslundkoret er et amatørkor, der arbejder seriøst fordi de elsker at synge – men de har også fokus på det sociale. De synger hver onsdag aften på Roskilde Kro og holder flere koncerter årligt.

Et kulturhus i byens hjerte

MusikTeatret ligger i hjertet af Albertslund. Med koncerter, teaterforestillinger og standup-shows byder MusikTeatret hvert år op til store oplevelser. Desuden har MusikTeatret to biografsale, der viser et bredt udsnit af aktuelle film.

Spillested i Centrum

Midt i Albertslund Centrum, tæt på S-toget, ligger spillestedet Forbrændingen. Spillestedet byder hvert år på ml. 80 og 100 koncerter med alt fra nye upcoming-bands til de store danske artister. Forbrændingen huser også Live for Børn, hvis man lige har lyst til et godt søndagsarrangement med børnebørnene.

Jazzklub

Albertslund Jazzklub har over 50 år på bagen. Det vil sige den var med til at gøre Albertslund til levende by fra bar mark i slutningen af 1960’erne. Jazzklubben holder koncerter flere gange om året, bl.a. ved Badesøen og på rådhuset.

Det er godt at blive gammel i Albertslund

Ønsker du at høre mere om seniorlivet i Albertslund eller overvejer du at flytte til Albertslund, skal du endelig tage fat i Julie Kvetny Jakobsen på tlf. 43686902 eller mail: julie.kvetny.jakobsen@albertslund.dk