krokket_still
aeldreraadet
musikteatret

Det er godt at blive gammel i Albertslund

Ønsker du at høre mere om seniorlivet i Albertslund eller overvejer du at flytte til Albertslund, kan du læse mere og finde kontaktoplysninger på www.albertslund.dk/seniorboliger

Ønsker du mere information om de nye og kommende seniorboliger i Albertslund, så besøg boligernes hjemmesider:

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål på hjemmesiderne kan du prøve at tage fat i konsulent Sidsel Kvist Jensen på tlf. 29333766 eller mail: sidsel.kvist.jensen@albertslund.dk

VILD MED ALBERTSLUND 💚💚💚
Jacob er vild med Albertslund “fordi vi er fantastiske til at lave gode børnefællesskaber.” Men der er mange gode grunde til at være vild med Albertslund. Her er nemlig fantastiske rammer for børn, grønnere end de fleste steder, kunst og kultur til den store guldmedalje og en masse stærke fællesskaber. 

Hør en række albertslundere fortælle om, hvorfor de er SÅ vilde med Albertslund på vildmed.albertslund.dk
VIL DU MED TIL GRATIS WORKSHOP I PANNA? 
Det handler om den gode stemning og fede tricks! Pannahouse laver gratis workshops i gadefodbold for alle børn og unge mellem 10 og 18 år i Albertslund. Den første workshop er nu på torsdag den 11. Juli i Basecamp.  Kom og vær med, lær spillet af Danmarks bedste spillere og kom i top pannaform til den store turnering i Albertslund Centrum den 7. august!
ER PANNA FODBOLD NOGET FOR DIG? 
Det handler om den gode stemning og fede tricks! @pannahouse  laver gratis workshops i gadefodbold for alle børn og unge mellem 10 og 18 år i Albertslund i juli og august: 

Torsdag den 11. juli i Basecamp 

Onsdag den 24. juli i Bakkens Hjerte 

Torsdag den 1. august i Ungehuset Herstedlund 

Kom og vær med, lær spillet af Danmarks bedste spillere og kom i top pannaform til den store turnering i @albertslundcentrum den 7. august!

Nordmarks Alle 1
2620 Albertslund

Scroll to Top