Skip to the content

Seniorboliger

I Albertslund Kommune sætter vi skub i byudviklingen, for at skabe en varieret og mere bæredygtig by. Vi vil skabe plads til børnefamilier ved at bygge nye familieboliger, men også ved at bygge nye boliger for seniorer, som skal gøre en junior/senior rokade mulig. 

Seniorboliger kan etableres som bofællesskaber med fællesfaciliteter, som f.eks. giver mulighed for fællesspisning eller hobbyaktiviteter. Man stiller også krav om tilgængelighed i forhold til hverdagslivets aktiviteter. 

Inden for de næste 3 år bygger vi op mod 200 seniorboliger og seniorbofællesskaber i Albertslund. Der bliver både almene og private boliger.

 

Se på kortet, hvor vi bygger seniorboliger.

 

Hør Borgmesterens tanker om seniorboliger

 

Bo i Albertslund

Albertslund har mange kvaliteter, som skaber gode rammer for hverdagslivet. Midt i naturen og med et rigt kulturliv, som børn og voksne cykler ind og ud af på byens mange kilometer cykelsti, der er adskilt fra bilerne på vejene.

De rammer skal endnu flere have gavn af – derfor udvikler vi byen og bygger flere boliger, så der i fremtidens Albertslund bor 45.000 borgere. I dag bor der 28.000 i Albertslund – tæt på natur, handel, institutioner og København.